Agenda

 • Wijkvergadering in 2019
  24 september en 11 december.
   
 • Wandelgroep
  Het Beweegteam Woerden ondersteunt de start van een wandelgroep in de wijk. De eerste wandelgroep is op donderdag 15 november van start gegaan. Het is de bedoeling om hiervan een wekelijks festijn te maken. Verzamelen gebeurt vanaf 14.45 uur bij de ingang van Weddesteyn en start wandeling om 15.00 uur.
   
 • Zomerconcert van Excelsior
  Zaterdag 6 juli om 14.00 uur in de Weddesteynkapel. Einde van het concert om 16.00 uur. De toegang is gratis.
   
 • Gesprek gemeente/belanghebbenden over het hondenuitrenveld Bastion Maurits
  Vrijdag 12 juli vanaf 17.00 uur.
   
 • Struinen in de Tuinen
  Aanmelden kan tot 30 april via www.struinenindetuinen.nl. De dag waarop men in de tuinen kan struinen vindt dit jaar op 7 juli plaats.
  Voor het Staatsliedenkwartier gaat het om de Johan de Wittlaan 5 onder de titel Legend. Rustige livemuziek. Covers van mooie liedjes op eigen wijze en tweestemmig vertolkt, zie www.legend-songs.jouwweb.nl.
  In de Johan van Oldebarneveltlaan 3A speelt zich Stuck in Rock af. Stuck in Rock speelt klassiekers uit de jaren 60 en 70, waarbij gedacht moet worden aan CCR, Free, Santana, Eric Clapton, Elvis Presley, the Rolling Stones en anderen, zie www.stockinrock.nl.
  Op de Stationsweg 14 staan De Stuurlui klaar voor het brengen van absurde, hilarische en energieke sketches. Alles wordt door de spelers ter plekke bedacht.Alle hens aan dek dus!

  Burendag
 • De Burendag vindt elk jaar plaats op de 4e zaterdag van september. Dit jaar dus op 28 september. Voor nadere informatie kijk op de website van het Staatsliedenkwartier.
   
 • Winterconcert van Excelsior
  Zaterdag 14 december om 14.00 uur in de Weddesteynkapel. Einde van het concert om 16.00 uur. De toegang is gratis.