Agenda

 • Wijkvergaderingen in 2020
  3 maart, 2 juni, 22 september en 8 december
   
 • Wandelgroep
  Het Beweegteam Woerden ondersteunt de start van een wandelgroep in de wijk. De eerste wandelgroep is op donderdag 15 november van start gegaan. Het is de bedoeling om hiervan een wekelijks festijn te maken. Verzamelen gebeurt vanaf 14.45 uur bij de
  ingang van Weddesteyn en start wandeling om 15.00 uur.
   
 • 650 jaar Stadsrechten
  In 2022 viert Woerden 650 jaar stadsrechten. Samen maken de inwoners van Woerden er een feestjaar van met activiteiten voor en door iedereen!
  De inwoners van Woerden en dus ook die van het Staatsliedenkwartier  worden uitgenodigd voor de aftrap 'Woerden 650 jaar stadsrechten' op maandag 20 januari aanstaande om 20.00 uur in de raadzaal van ons gemeentehuis.
   
 • Vrijwilligerswerk: vrijwillligers gezocht!

  Workshop: vrijwilligerswerk, iets voor jou?

  vrijdag 24 januari, 9.30 tot 11 uur

  Woensdag 29 januari, 19.30 tot 21 uur

  Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet je niet wat je zou kunnen, wat je zou willen en wat de mogelijkheden zijn? Hart voor Woerden organiseert een workshop voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk.

  Er zijn heel veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen: huis-tuin- en keukenklussen, een bezoekmaatje zijn, werken met jongeren of ouderen, bestuursfuncties, je inzetten voor een sportvereniging, enzovoorts.
  De bijeenkomsten worden gehouden in De Plint, J.Israelslaan.
   
 • Bezoek College van B. en W. aan de Wijk
  Burgemeester en Wethouders vergezeld door enkele (hoofd)ambtenaren gaat in de wijk op bezoek. Dit gebeurt op 28 januari en het bezoek zal duren van 10.00 tot 14.00 uur. Het programma zal op de site gepubliceerd worden.
   
 • Inloopavond stedenbouwkundig plan Stationsgebied
  De gemeente organsieert deze avond, die gehouden wordt op woensdag 29 januari. Aanvang 19.00 uur. De informatieavond duurt tot 21.00 uur en wordt gehouden in de Raadzaal op het Gemeentehuis aan de Bleek.

   
 • Receptie t.g.v. het 50-jarig bestaan van de wijk Staatsliedenkwartier
  Zaterdag 7 maart 2020. De receptie wordt gezamelijk gehouden met het bestuur van de Weddeteynkapel, want die bestaat dat jaar 60 jaar.
  De receptie vindt in de Kapel plaats. Nadere informatie volgt.