Agenda

 • Wijkvergaderingen in 2020
  22 september en 8 december. De geplande vergadering van 2 juni is geschrapt vanwege het coronavirus.
   
 • Wandelgroep
  Het Beweegteam Woerden ondersteunt de start van een wandelgroep in de wijk. De eerste wandelgroep is op donderdag 15 november van start gegaan. Het is de bedoeling om hiervan een wekelijks festijn te maken. Verzamelen gebeurt vanaf 14.45 uur bij de
  ingang van Weddesteyn en start wandeling om 15.00 uur.
  In de loop van februariu 2020 start een wandelgroep op maandagavond 19.00 uur. Vertrek vanaf de ingang van Weddesteyn/Careyn.
   
 • Landelijke Opschoondag
  Die dag wordt gehouden op zaterdag 21 maart. Hoe men zich kan aanmelden staat vermeld op de Facebookpagina van het Wijkplatform.

   
 • Aangepast zwemmen in het Batesteinbad
  Op zaterdag 28 maart organiseert Woerden sport in samenwerking met het Team Sportservice Utrecht van 10.00 tot 17.00 uur aangepast zwemmen in het Batensteinbad.
  Deelname kost € 5. Een begeleider kan gratis mee.
   
 • Energiesafari
  Energiesafari vindt op 4 april a.s. plaats. Geïnteresseerden maken een fysieke tour langs grootschalige duurzame energiebronnen, windmolens en zonnevelden. Voor deelname aan de Energiesafari is aanmelding noodzakelijk. Aanmelden voor één van de avonden, voor de nieuwsbrief Energie Update Woerden of voor de Energiesafari kan hier. Meer informatie over het afwegingskader grootschalige duurzame energie vindt u op de website van de gemeente Woerden: www.woerden.nl/duurzameopwek.
   
 • Straatfeest Jacob Catslaan
  Bewoners van de Jacob Catslaan vieren het 50-jarig bestaan van hun laan op zaterdagmiddag 23 mei  aan het einde van de middag.

   
 • Zomerconcert Excelsior
  Voor de 9e keer op een achtereenvolgende zomerse dag concerteert Excelsior in de Weddesteynkapel en wel op zaterdagmiddag 4 juli. Aamnvang 13.30 uur. De toegang is zoals vanouds weer gratis.
   
 • Winterconcert Excelsior
  Ook voor het Winterconcert geldt dat dit de 9e achtereenvolgende keer is. Het concert vindt plaats op zaterdagmiddag 12 december. Aanvang 13.30 uur en de toegang is gratis.