Poster van de Ideeën Winkel in Woerden

De Ideeënbrouwerij

Poster van de Ideeën Winkel in Woerden

09/03/2017 - Hart voor Woerden heeft een nieuw idee ontwikkeld waar ook de wijk van kan profiteren: de Ideeën Winkel. De winkel is gevestigd in de Voorstraat op nummer 26. Op 17 maart start daar om 19.30 uur de Ideeënbrouwerij.

Hart voor Woerden heeft net een persbericht uitgebracht en dat luidt als volgt:

Praat mee! Denk mee! Uw idee? Een goed idee!

Heeft u een goed idee voor uw wijk, buurt of gemeente? Wilt u uw idee delen met anderen? Wilt u meedoen met ideeën van anderen?

Kom op vrijdagavond 17 maart naar de Ideeën Winkel, Voorstraat 26. Om 19.30 uur starten we met de Ideeënbrouwerij.

Altijd al een initiatief op willen zetten? Samen de buren helpen? Tuinieren in een buurtmoestuin en samen de oogst verdelen? Wilt u een creatieve activiteit starten? Ideeën genoeg! Maar hoe nu verder?

 Tijdens de ideeënbrouwerij gaan we met elkaar mooie ideeën voor de gemeente Woerden bedenken én uitwerken. Aan het einde van de avond hopen we zo een aantal concrete uitgewerkte ideeën te hebben waar mensen enthousiast voor zijn en zich voor in willen zetten. Zodat deze ideeën écht gerealiseerd worden.

Heeft u een leuk idee voor uw buurt of heel Woerden? Of wilt u zich laten inspireren door de ideeën van anderen? Kom met uw idee naar de ideeënbrouwerij en denk samen met actieve en inspirerende Woerdenaren na hoe we de gemeente met elkaar socialer en duurzamer kunnen maken.

Iedereen is van harte welkom op deze gratis bijeenkomst. Aanmelden kan via info@hartvoorwoerden.nl.

De ideeënbrouwerij wordt georganiseerd door Hart voor Woerden, centrum voor vrijwillige inzet, in samenwerking met Jeugd-Punt Woerden.

EINDE PERSBERICHT

Aan het verzoek om hieraan aandacht te schenken hebben wij vanuit het Staatsliedenkwartier graag voldaan.

Voor vragen kunt u terecht bij Ellen Vossen via info@hartvoorwoerden.nl of telefonisch via 06-211 69 074

Actueel nieuws | Nieuwsarchief