Eindelijk weer een wijkvergadering

08/06/2022 - Op 14 juni kwam naar ruim twee jaar het Wijkplatform Staatsliedenkwartier weer bijeen. De vergadering ston in het teken van het afscheid nemen.

 

Voor het eerst sinds begin maart 2020 werd er weer een vergadering van het Wijkplatform Staatsliedenkwartier gehouden. Die vergadering, waarvoor redelijk veel belangstelling bestond vond plaats op 14 juni. Het was een geanimeerde vergadering die in het teken stond van afscheid nemen. Zop werd afscheid genomen van Nico Verbrugge, jarenlang penningmeester. Hij ging in coronatijd verhuizen naar buiten de wijk en stelde zijn functie vacant. In de persoon van Martien van den Bosch werd al nel een opvolger gevonden. Door corona kon er lang geen afscheid van Nico genomen worden en dat gebeurde dus nu. Voorzitter Paul Glissenaar sprak Nico in warme bewoordingen toe voor zijn inzet en betrokkenheid bij het wel en wee van het Wijkplatform. Een cadeaubon en bloemen werden zijn deel.. Die bloemen waren mede bestemd voor zijn echtgenote. Zij verzorgde langjarig de koffie op de Wijkvergaderingen.

Afscheid werd ook genomen van wijkwethouder George Becht.. George baalde ervan dat hij niet meer terugkwam in het College en dus ook gedwongen was te vertrekken als wijkwethouder. Wie hem zal opvolgen is, 15 juni,  nog niet bekend

/userfiles/files/george%20becht.JPG

Wijkwethouder George Becht tijdens zijn afscheidsspeech

/userfiles/files/Nico%20Verbrugge.JPG

Voorzitter Paul Glissenaar spreekt oud penningmeester Nico Verbrugge hartelijk toe.

Actueel nieuws | Nieuwsarchief