Nieuws van de werkgroep Verkeersvisie

04/04/2017 - Het Wijkplatform heeft de mogelijkheid om voor verschillende zaken aparte werkgroepen op te richten. Op dit moment functioneert er een en wel de werkgroep Verkeer met als stuwende kracht André Dierick.

Vanuit het platform Staatsliedenkwartier (en Meander) wordt natuurlijk ook deelgenomen aan de discussies van de gemeente Woerden over de Verkeersvisie 2030. Om te voorkomen dat (zoals bij de eerste versie van het visiedocument gebeurde) de plaatselijke politiek alvast gaat voorsorteren op (eventuele) conclusies wordt slechts beperkt terug gerapporteerd over de (concept)  resultaten. Vandaar dat ook hier weinig meer vermeld kan worden. Duidelijk is in ieder geval dat het finale document zal bestaan uit een inleiding (met reden en doel van de Visie), een aantal Missie statements waarin toekomstige doelen vastgelegd zijn, en daarop volgend de Visie die wordt geformuleerd om te komen tot de vastgelegde doelstellingen.
De discussies zijn zo goed als afgerond, de concept documenten beginnen definitieve vormen aan te nemen. We houden U op de hoogte.

Actueel nieuws | Nieuwsarchief