‘Woerden zakt door- kubus’ te bezoeken bij flats Van Slingelandtlanen

08/06/2022 - Na een tijdje bij winkelcentrum Tournoysveld gestaan te hebben, heeft de ‘Woerden zakt door-kubus’ weer een nieuwe plek gekregen. Vanaf deze week staat de kubus gedurende 6 tot 8 weken bij de flats aan de Van Slingelandtlanen naast de brievenbus. De kubus is een initiatief van de gemeente Woerden. Met de kubus wil de gemeente inwoners letterlijk laten zien wat bodemdaling is en wat zij doet om bodemdaling te remmen

 

Win een tuinbon!

Wilt u kans maken op een tuinbon van 20 euro van tuincentrum De Bosrand? Ga dan op de foto in de kubus, plaats deze op Facebook of Instagram met #woerdenzaktdoor en maak kans op die tuinbon! De actie loopt zolang de kubus aan de Van Slingelandtlanen staat. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt.

 

#woerdenzaktdoor

Met de hashtag #woerdenzaktdoor wil de gemeente inwoners enthousiasmeren in de kubus te stappen en zelf te ‘ervaren’ wat het is om op slappe bodem te wonen. Wilt u weten hoe het komt dat de bodem hier daalt? En wat u er zelf aan kunt doen? Samen met de gemeente? Breng dan een bezoek aan de ‘Woerden zakt door-kubus’. Maak een foto in ‘3D’, post deze online met #woerdenzaktdoor en vertel ons wat u gaat doen aan bodemdaling.

/userfiles/files/Foto%20kubus%20(002).jpg

 

Actueel nieuws | Nieuwsarchief