Hart voor Woerden wordt lokale variant van NLvoorElkaar

10/02/2020 - De website Hart voor Woerden gaat over ion een nieuw digitaal platform. De voordelen daarvan voor organisaties die gebruik (gaan) maken van de Vacaturebank worden in het onderstaande onder woorden gebracht.

Het Wijkplatform ontving laatst een Brief bestemd voor organisaties die al gebruik maken van de huidige vacaturebank.

De tekst luidt als volgt:

Jullie hebben vast al gehoord dat de website van Hart voor Woerden overgaat in een nieuw digitaal platform. We sluiten hiervoor aan bij NLvoorElkaar, het grootste platform voor vrijwilligerswerk in Nedefland. Hart voor Woerden is een lokale variant van het platform.

Waarom NLvoorElkaar?

Het nieuwe digitale platform heeft een groot aantal voordelen, voor zowel organisaties als inwoners:         

[*]    Integratie van de maatschappelijke stage bank, zodat iedereen voortaan op 1 plek terecht kan voor vrijwilligerswerk en je als organisatie al je vacatures op 1 plek kunt beheren

Inwoners kunnen hun talenten plaatsen waarmee ze graag anderen helpen. Als organisatie krijg je bericht als iemand zich aanbiedt die past bij het profiel van jouw organisatie

[*]    Groot bereik bij jongeren

Duidelijke zichtbaarheid van je organisatie met oa logo.

Slimme e-matching waardoor inwoners steeds gewezen worden op nieuwe vacatures die passen bij hun interesses


Makkelijker om eenmalige en incidentele vacatures te plaatsen én makkelijker om op te zoeken

Zoeken op vrijwilligerswerk in je eigen wijk

Snel zoeken via een app op je telefoon

AVG proof, dus veilig en betrouwbaar

[*]    4x per jaar een campagne om inwoners op een leuke manier te laten merken hoe leuk het is iets voor een ander te doen.

NLvoorelkaar matcht vraag en aanbod van organisaties, verenigingen en stichtingen. We laten mensen ervaren dat het heel leuk is iets voor een ander te doen. Ook kunnen inwoners hun eigen aanbod plaatsen waarmee ze mensen willen helpen. Op het platform kun je terecht voor de nieuwe vacaturebank waar organisaties en inwoners hun vragen en aanbod kunnen plaatsen. Ook de vrijwilligersacademie blazen we nieuw leven in en krijgt een prominentere plek.

Wat kun jij met NLvoorelkaar?

[*]    Hul pvragen plaatsen. Alle vragen of vacatures zijn welkom; incidenteel, structureel, klusjes, maatjes, vervoer etc. Vindt zo gemakkelijk een geschikte vrijwilliger voor je organisatie of cliënt. Wantje kunt vanuit jouw organisatie ook vragen plaatsen voor anderen.

 Hulp of diensten aanbieden. Plaats je aanbod (of dienst) en wordt makkelijk gevonden.  O rganisatie of vereniging pagina aanmaken. Je krijgt een eigen organisatie of vereniging p gina waarop je jouw organisatie of vereniging kunt beschrijven.

Organisaties klaar? Starten maar!

We zijn nu zo ver met opbouwen van de site dat we ook echt vacatures en aanbod kunnen gaan plaatsen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Bij deze mail ontvangen jullie de handleiding voor het gebruik van de website. Jullie kunnen per direct inloggen en jullie content (vragen, aanbod, profiel) i nvoeren op de nieuwe website. Het adres is: demo.woerdenvoorelkaar.nl Let op: dit is een tijdelijk webadres die nog niet echt zichtbaar is voor inwoners. Na lancering wordt de website www.hartvoorwoerden.nl

Om jullie te ondersteunen, organiseren we een aantal inloopspreel<uren. We kunnen jullie dan helpen bij het aanmaken van een profiel en het invullen van jullie vraag en aanbod. De inloopspreekuren op de locatie van Hart voor Woerden, Meulmansweg 27 in Woerden zijn:

Woensdag 5 februari tussen 9 en 13u Maandag 10 februari tussen 19 en 21u

Vrijdag 14 februari tussen 9 en 12u

En verder kunnen jullie ook altijd terecht op dinsdag en donderdag van 10 tot 12 uur tijdens het reguliere inloopspreekuur.

5 maart gaat de website live en gaat de oude website uit de lucht. Het zou fantastisch zijn als de meeste vacatures dan overgezet zijn. En daar maken we natuurlijk ook een feestje van. De precieze datum en de details daarover volgen nog.

Wat vragen we nu van jou?

—Het is belangrijk dat voor 5 maart de organisatieprofie(en; de vacatures en je aanbodingevu!d zijn. Anders is je organisatie en jouw vacatures niet meer vindbaar omdat de oude website echt uit de lucht gaat op 5 maart.

We hopen je vacatures snel te zien op onze nieuwe site. Heb je nu vragen of kom je er niet uit, kom dan langs bij een inloopspreekuur of bel met Hart voor Woerden: 0348 421101.

Hartelijke groeten,

Actueel nieuws | Nieuwsarchief