Landelijke Opschoondag

20/02/2017 - Op zaterdag 25 maart is het weer de Landelijke Opschoondag. Tijdens deze dag organiseren mensen door het hele land opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Gezellig samen de handen uit de mouwen, in de frisse buitenlucht.

Taart voor een schone straat

Om buurtschoonmakers op 25 maart een hart onder de riem te steken geeft de gemeente Woerden elke schoonmaakploeg een taart!

Hoe werkt de actie?

De actie geldt alleen op 25 maart a.s. voor inwoners van de gemeente Woerden. De uiterste aanmelddatum is 13 maart, via opschoondag@woerden.nl. Wilt u schoonmaakmateriaal lenen van het Stadserf in Woerden? Vermeld dit dan bij uw aanmelding.

U kunt uw wijk- of dorpsplatform via 14 0348 of opschoondag@woerden.nl tot uiterlijk 13 maart aanmelden. Vermeld daarbij de naam van uw platform, adres, uw mobiele telefoonnummer en het aantal deelnemende buurtopruimers. Meer informatie vindt u op www.woerden.nl/opschoondag

Inspireer elkaar…

...en bekijk de mogelijkheden voor particulieren, bewonerscommissies en wijk- en dorpsplatforms op www.supportervanschoon.nl. Als u uw actie daar aanmeldt kunt u ook (gratis) diverse actiematerialen bestellen, zoals posters.  Er is zelfs een kant en kaar draaiboek beschikbaar om een schoonmaakactie te organiseren. In de bijlage vindt u ook de zwerfafval bingokaart, een leuke manier om kinderen bij de actie te betrekken!

Actueel nieuws | Nieuwsarchief