Vacature voorzitter.

08/03/2019 - Voorzitter Lenneke Smit heeft tijdens de Wijkplatformvergadering van het Staatsliedenkwartier haar aftreden bekend gemaakt. Voor de zomer moet er een opvolger/ster zijn.

Als een donderslag bij heldere hemel.

Het is een cliché, maar het gebeurde  dinsdag 5 maart wel degelijk in de Weddesteynkapel waar het Wijkplatform in alle kalmte en rust aan het vergaderen was. Tegen het slot van de bijeenkomst maakte voorzitter Lenneke Smit bekend dat zij na lang beraad besloten heeft de knoop door te hakken: zij vertrekt tegen de zomervakantie als voorzitter van het Wijkplatform Staatsliedenkwartier.

Drukte op haar werk en een druk gezinsleven hebben haar aanleiding gegeven om deze keus te maken.

De zaal reageerde even verbaasd als onthutst, maar dat heeft er niet toe geleid dat Lenneke haar genomen beslissing terugdraaide.

Aangezien haar medebestuursleden, Wim van Geelen (secretaris) en Nico Verbrugge (penningmeester) geen ambitie hebben om haar op te volgen zoekt het bestuur van het Wijkplatform naar een nieuwe voorzitter.

Betrokkenheid bij de wijk, bestuurlijke ervaring, goed kunnen functioneren in teamverband en beschikken over de benodigde tijd zijn zeker kwalificaties die voor deze functie nodig zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze voorzittersfunctie of wilt u eerst meer informatie, mail dan naar:

voorzitter@wijkplatformstaatsliedenkwartier.nl

secretaris@wijkplatformstaatsliedenkwartier.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uiteraard worden de reacties vertrouwelijk behandeld.

Actueel nieuws | Nieuwsarchief