Voortgang plan-Witt

16/11/2020 - De grond gaat nu bouwrijp gemaakt worden. Omwonenden van het plan, dat op het terrein waar eertijds de fa. Pels gevestigd was, zijn door projectontwikkeoaar Synchroon hierover geïnformeerd.

Projectontwikkelaar Synchroon van het plan-Witt heeft omwonenden van dit bouwproject een brief gestuurd om hen op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen wat dit project betreft. De inhoud van deze brief luit als volgt:

 

 “Middels deze brief willen wij u op de hoogte stellen dat de start van de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van projectlocatie Witt (voormalig Pels-terrein) volgende week (week 47) aanvangen. Aannemingsbedrijf Markus voert deze werkzaamheden uit. Op de projectlocatie komen 112 nieuwe en energiezuinige woningen: 38 zeer royale grondgebonden woningen, 49 koopappartementen en 25 huurappartementen

 

Deze week is het bouwterrein ingericht en voorbereid. Hekwerken en keten zijn geplaatst en het terrein is en wordt opgeschoond. Vanaf volgende week worden de voorbereidende grondwerken uitgevoerd, zoals het aanbrengen van rioleringen en bouwwegen. Deze werkzaamheden worden hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog afgerond (met een eventuele uitloop naar de eerste weken van 2021). Hierna brengen de nutspartijen kabels en leidingen voor de nieuwbouw aan, waarna vervolgens de bouwkundig aannemer (Lithos) start met de bouw van de woningen. Wanneer dit precies gaat gebeuren laten wij u te zijner tijd middels een brief weten.

 

 De komende periode vinden er dus verschillende (bouw)activiteiten plaats op het terrein. Wellicht zult u daarom merken dat het aankomende tijd drukker is of gaat worden in de straat. Hoewel wij ons uiterste best doen om eventuele hinder zo veel mogelijk te beperken, vragen wij uw begrip hiervoor. Tussen de werkzaamheden van Markus en Lithos in, wordt de gang van zaken geëvalueerd. Indien u tips of suggesties heeft, vernemen wij dat graag via info@nieuwbouwwoerden.nl.

 

 Heeft u vragen of opmerkingen: op de website www.nieuwbouwwoerden.nl hebben wij alle relevante informatie over het project overzichtelijk bij elkaar staan.

 Op de website kunt u ook onder het kopje “extra” de pagina “veel gestelde vragen” vinden waar antwoorden op staan op veel gestelde vragen

Wellicht kunt u daar een antwoord vinden op uw vraag. Indien dat niet het geval is, kunt u ook altijd een e-mail sturen naar: info@nieuwbouwwoerden.nl.”

 

Actueel nieuws | Nieuwsarchief