Wereldcafé duurzame samenleving

18/02/2017 - Gemeente Woerden organiseert op dinsdag 14 maart 2017 van 16:00- 19:00 uur
in de Bistronoom een wereldcafé duurzame samenleving. Doel van deze bijeenkomst is om samen met u invulling te geven aan actieplannen voor een klimaatneutraal Woerden in 2030 en een klimaatbestendig en circulair Woerden in 2050.

U kunt op deze bijeenkomst een bijdrage leveren aan de manier waarop de gemeente invulling geeft aan het veranderproces naar een duurzame samenleving.

Dit wereldcafé is een vervolgbijeenkomst op het maatschappelijk debat over klimaatneutraal Woerden 2030 van 23 november jl. In februari halen wij ideeën en vragen op bij inwoners van de gemeente Woerden over een toekomstbestendige gemeente. Op 8 maart houden we een wereldcafé voor ondernemers. En op 14 maart kunt u als belanghebbende reageren op deze gebundelde ideeën en uw mening geven over de onderwerpen: CO2-neutraal 2030, Klimaatbestendig 2050, bodemdaling, en Circulaire Economie.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma draait om interactie, inspiratie en het ophalen van nieuwe ideeën. Na een welkomstwoord van wethouder Hans Haring, gaat u bij verschillende tafels langs waar u uw ideeën kunt delen over onderwerpen als de energietransitie, afvalverwerking, bodemdaling en hoe om te gaan met het veranderende klimaat.

Deel uw duurzame ideeën en doe mee!

Doet u mee aan het Wereldcafé? Meldt u dan vóór 28 februari a.s. aan via duurzaam@woerden.nl

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is slechts plaats voor 25 deelnemers! Na aanmelding ontvangt u een programma en een routebeschrijving. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Vragen? Neem dan contact op met Yvonne Feuerhahn van de gemeente Woerden via 06-2833 2977. Meer informatie over de verschillende duurzaamheidsthema’s vindt u op woerden.nl/duurzaam

Dinsdag 14 maart 2017, 16:00- 19:00 uur, de Bistronoom, Kruittorenweg 13 te Woerden.

Actueel nieuws | Nieuwsarchief